E-magazine Vakantiegevoel 2021
Gezin op vakantie

Vakantie in het buitenland? Hier moet u op letten!

Steeds meer landen krijgen kleurcode geel en dus komen buitenlandse vakantieplannen dichterbij. Toch zijn er nog wel wat aandachtspunten. 

Caravan

Veilig op vakantie met camper en caravan

U wilt u natuurlijk veilig op weg als u met uw camper of caravan op vakantie gaat. Wij hebben wat aandachtspunten voor u op een rij gezet. 

Open deur slaapkamer van vakantieverblijf met een bed op de achtergrond

Is schade aan uw vakantieverblijf wel gedekt?

Ongelukjes kunnen nu eenmaal gebeuren. Ook als u op vakantie bent. Maar wat als er daardoor schade ontstaat aan uw vakantieverblijf? 

Verbouwing extra kamer

Andere woonwensen? Realiseer ze tijdens de vakantie!

Nu we meer thuis werken, hebben we andere woonwensen gekregen. De vakantie is bij uitstek de periode om die wensen waar te maken. 

Kantoor aan huis

Kantoor aan huis, waar moet u op letten?

Veel mensen werken meer thuis en blijven dat in de toekomst waarschijnlijk doen. Een goede werkplek is dan belangrijk. Wij hebben wat tips voor u. 

Ongeval man tijdens verbouwing

Klus-schade: wat dekken uw verzekeringen (en die van uw vrienden)?

Als u gaat klussen, gelden er andere verzekeringsregels. Sommige schades die mogelijk ontstaan, zijn niet gedekt via uw standaardverzekeringen. 

 

Familie uitje met picknick

Zes tips voor een heerlijk dagje uit in Nederland

Nederland heeft zoveel moois en leuks te bieden! Of u nu van natuur houdt of van cultuur, of er met de kinderen op uit wilt. Wij hebben wat ideetjes voor u verzameld. 

Landkaart Nederland

Zes schitterende autoroutes in eigen land

Nederland laat zich prima verkennen met de auto. Om u te inspireren hebben we zes schitterende toertochten voor u verzameld, compleet met routebeschrijvingen. 

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.